Uppfräschning av hemsidan

I linje med vårt arbete med ständiga förbättringar, så har vi nu uppdaterat startsidan på vår hemsida med lite ny spännande funktionalitet. Vi har numera två ”webbdelar” som båda syftar till att få vår hemsida att bli mer personlig och levande.
.
Instagram
Instagram
En webbdel visar automatiskt upp bilder från Instagram. Alla bilder som taggas med #vasterasfriidrott i Instagram kommer att visas på hemsidan. Alla kan alltså fr.o.m. nu vara med och göra vår startsida lite mer rolig och levande. Jag uppmanar därför alla våra aktiva, tränare och föräldrar att fota när ni är ute och tränar och tävlar, lägg in på Instagram och tagga med #vasterasfriidrott! 🙂
.
Det förekommer en del andra hashtaggar (#) på instagram som syftar på Västerås Friidrott; #västeråsfriidrott, #västeråsfriidrottsklubb, #vfkfriidrott, #vfkungdom etc. Men fr.o.m. nu så rekommenderar vi alltså; #vasterasfriidrott!
.
YouTube
YouTube
Den andra webbdelen visar upp filmer från Västerås Friidrottsklubbs egna YouTube-kanal. I denna kanal kan bara en administratör lägga upp YouTube-filmer där våra aktiva deltar. Så har ni tips om filmer som vi missat och som ni tycker att vi skall länka till här så tipsa gärna genom att maila; vasterasfriidrott@gmail.com.
.
Signerat,
Skoog